Home » Permanente Make-up

PERMANENTE MAKE-UP

Op elk moment van de dag,
en bij elke gelegenheid.
Er op uw best uitzien!

Kies voor een professionele & ervaren PMU Studio in België voor uw permanente ogen, lippen & wenkbrauwen.

Permanente make-up wenkbrauwen

PMU Wenkbrauwen

Eén van de meest populaire behandelingen die worden uitgevoerd.

Permanente make-up Ogen - Eyeliner

PMU Eyeliner

Vestig de aandacht op het mooiste deel van het menselijk lichaam.

Permanente make-up lippen

PMU Lippen

We kunnen uw natuurlijke lipkleur verbeteren of zelfs uw favoriete lippenstift nabootsen.

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
 • altijd mooie resultaten
 • medisch geschoold personeel
 • pure en betrouwbare pigmenten
 • hygiëne & steriliteit primeert
 • pijnloze behandelingen
 • bijscholing op wereldniveau
 • specialist in het vak
 • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze geslaagde PMU-behandelingen. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.
klantengetuigenissen

PMU behandeling in 4 stappen

Hoe ziet een permanente make-up behandeling eruit? Ontdek hieronder de 4 stappen tot mooie ogen, lippen of wenkbrauwen met PMU.
 • 1
  INTAKE

  Tijdens de intake (eerste afspraak) bespreken we de kleur, vorm en wordt er een ‘informent consent’ ingevuld.

 • 2
  BEHANDELING

  Tijdens de behandeling wordt de vorm bepaald en brengen we het pigment met een steriele naald in de huid.

 • 3
  NAZORG

  Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies. Deze krijg je ook schriftelijk mee.

 • 4
  NABEHANDELING

  De nabehandeling vindt plaats na minimaal 28 dagen. Plekjes waar het pigment minder heeft gepakt worden bijgewerkt.

Stappenplan PMU

De 10 meest gestelde vragen over PMU

Wat is permanente make-up?

Permanente Make-up (PMU) is de ideale manier om wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect bijgewerkt te hebben. Bijkleuren met een potlood is niet meer nodig. Gedurende een periode van 1-3 jaar (na een eerste behandeling), zijn je wenkbrauwen, eyeliner of lippen verzorgd en elegant, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand.

Voor wie is permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen. Kortom, permanente make-up is geschikt voor een brede doelgroep.
Permanente Make-up is in het bijzonder geschikt voor Alopecia patiënten, Studio 5 Sterren heeft in de afgelopen jaren een specialisatie opgebouwd voor deze doelgroep.

Hoe werkt permanente make-up?

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (hetgeen levenslang zichtbaar blijft) gaat het hier om pigmentatie in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat natuurlijk gewoon door. Gemiddeld zit een Permanente Make-up voor de wenkbrauwen 1 tot 3 jaren een eyeliner 1 tot 5 jaar of zelfs nog langer.

Is permanente make-up veilig?

Het is bewezen dat PMU geen schade toebrengt aan de gezondheid. In sommige gevallen wordt het toch afgeraden om PMU te ondergaan. Vandaar dat altijd eerst het “informent consent formulier” moet worden ingevuld, zodat wij de medische achtergrond kunnen achterhalen en hier op een veilige en verantwoorde manier mee om kunnen gaan.

Is permanente make-up blijvend?

Een betere benaming voor Permanente Make Up is Semi Permanente Make Up, want het is niet helemaal permanent. Het is niet zo blijvend als een tatoeage. Zonder opfrissen vervagen de pigmenten in de huid geleidelijk, totdat het vrijwel niet meer zichtbaar is. Een opfrisbehandeling is dan ook raadzaam na enkele jaren.

Is permanente make-up pijnlijk?

De behandelingen zijn niet geheel gevoelloos, maar iedere klant ervaart dit anders. Bij de Studio LoveMakeUp werkt onze PMU specialist Marina zo nauwkeurig mogelijk om de gevoeligheid tot een minimum te beperken. Ook kunt u een half uur van te voren 2 paracetamol innemen.

In de praktijk echter ervaart 90% van de personen een behandeling eerder ‘irritant’ dan pijnlijk.

Is PMU hetzelfde als een tattoo?

Nee, het maakt uit of u de permanente make-up bij de tattooshop of bij de schoonheidsspecialist laat zetten. Wij maken gebruik van andere kleurpigmenten en deze zullen 1 tot 4 jaar blijven zitten. Bij een tattooshop gebruiken ze een ander soort inkt, andere speciale kleuren, machines en ook de behandelmethode is anders. Het verschil tussen permanente make-up en tatoeëren is dat wij tot maximaal 2 mm diep de huid ingaan. De inkt bij een tattoo gaat wel tot 5 mm diep of zelfs nog dieper. Tatoeëren is dus wel degelijk iets anders.

Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee. Het eindresultaat is pas zichtbaar na 1 tot 2 weken. De huid is na de behandeling licht gezwollen en in het begin, na de behandeling, is de kleur van de pigmentatie donkerder. Dat wordt gemiddeld nog zo’n 40 procent lichter.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Permanente make-up is voor altijd, maar het kan na verloop van tijd licht vervagen. Dat vervagen gaat heel geleidelijk. Meestal gaat er wel 1 tot 3 jaar overheen. Het aantal jaar is afhankelijk van de pigmentkleur die we gebruiken. Wanneer u de kleur niet mooi meer vindt, of u gaat het alweer zelf bijtekenen, dan kunnen wij de kleur opfrissen/bijkleuren. Daar is slechts 1 behandeling voor nodig.

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen om u van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. Dit wordt uiteraard in de prijs verrekend, u zult dan niet de goedkoopste behandeling krijgen maar wel de beste!
De permanente make-up specialiste bij LoveMakeUp volgt regelmatig bijscholing in het binnen-en buitenland en wij durven onszelf dé specialist op het gebied van PMU (Permanente Make-Up) te noemen. Wel een zo’n veilig gevoel!

Onze belofte

Er is niets belangrijker voor ons dan onze cliënten. Het beste deel van ons werk is weten dat we een gevoel van geluk en nieuw vertrouwen geven door onze behandelingen.
Het aanbrengen van permanente make-up is een grote verantwoordelijkheid en moet worden gedaan door een professionele make-up artist. Wees daarom voorzichtig en doe eerst uw onderzoek.
Zorg ervoor dat u bij de juiste persoon boekt. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze warme, vriendelijke privé studio waar we elke cliënt zich speciaal laten voelen.
INNOVATIE

We volgen jaarlijks cursussen in het buitenland om nieuwe producten te otndekken en onze techniek te verfijnen.

SERVICE

Om een persoonlijke service op maat aan te bieden, werken we enkel op afspraak. We nemen alle tijd voor uw behandeling!

KWALITEIT

We garanderen de kwaliteit van onze diensten door onze producten die aan de hoogste eisen voldoen.

ONTSPANNING

Gun jezelf een moment van rust & ontspanning met een lekkere Nespresso of Special-T.

Permanente make-up België

Bij LoveMakeUp zijn we gepassioneerd om onze klanten er geweldig uit te laten zien en zich goed te laten voelen. Marina en haar team zijn toonaangevende Belgische specialisten in permanente make-up, die al vele jaren in de schoonheidsindustrie zitten in België, u kunt er zeker van zijn dat u in de allerbeste handen bent.

Onze stijlvolle studio is ontworpen om zowel make-up specialisten als klanten een luxueuze en feilloze schoonheidsbehandeling te bieden. Wij richten ons op het leveren van de beste behandelingen met alleen de beste apparatuur & producten en het is ons doel om ervoor te zorgen dat elke cliënt zich blij en zelfverzekerd voelt met zijn/haar nieuwe look.

Onze klanten komen uit verschillende provincies zoals Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen en Brussel.

Permanente Make-up België

Meer weten? Laat je terugbellen...