Home » Permanente Make-up » Nabehandeling permanente make up

Nabehandeling permanente make up

Na de eerste keer komt u na minstens vier en maximaal zes weken later terug voor een nabehandeling. Deze is bij de prijs inbegrepen. Plekjes waar het pigment minder heeft gepakt worden bijgewerkt en de vorm kan nog worden aangepast. De wenkbrauwen kunnen bijvoorbeeld iets langer worden gemaakt, of breder.

Het woord permanent in “permanente make-up” kan vragen oproepen, zoals: “Wat als ik het niet leuk vind?” Of “Wat als mijn haarkleur of -stijl verandert?”

Het krijgen van permanente make-up betekent niet dat u ervoor altijd aan vastzit. Integendeel, permanente make-up inkt, in tegenstelling tot tattoo-inkt, verzacht en wordt na verloop van tijd lichter, waardoor de drager een natuurlijker uiterlijk krijgt.

Omdat deze permanente make-up niet zo permanent is, zijn er ooit in de toekomst touch-ups nodig. Deze afspraken voor het opfrissen van kleuren zijn de perfecte gelegenheid om uw kleur en stijl te veranderen en om uw huidige smaak weer te geven.

Wat is een retoucheerafspraak?

Tijdens de eerste ronde van permanente make-upinkt zullen de behandelde gebieden verzadigd raken met een diepe kleur waardoor deze gebieden opzwellen en het weefsel verder pigment afstoot. Na verloop van tijd beginnen die gebieden minder kleur te vertonen en is een tweede afspraak nodig om ze in te vullen.

Het is het beste om 4 tot 8 weken te wachten op volledige weefselgenezing en kleurstabilisatie om deze afspraak te maken. Zodra de gewenste resultaten zijn bereikt, kan de klant de kleur er weer fris uit laten zien met een bezoek om de paar jaar.

retoucheerafspraak boeken voor pmu

Waarom is het belangrijk om permanente make-up vaak bij te werken?

De meeste mensen willen hun permanente make-up niet laten bijwerken omdat ze zeggen dat dit niet nodig is. Permanente make-up is echter een bepaalde vorm van kunst die binnen een bepaalde tijd de neiging heeft tot kleine veranderingen.

Om uw permanente make-up van lippen, wenkbrauwen of eyeliner fris te houden, wordt het ten zeerste aanbevolen om bij te werken (retoucheren / corrigeren). De reden is dat permanente make-uppigmenten na verloop van tijd lichter worden.

Er is hier een positieve kant: als je de huidige permanente make-upkleur beu bent, heb je de kans om een lichte kleur te veranderen tijdens een retoucheerprocedure. Dit betekent dat de permanente make-up zo permanent is als dat u het zelf bijhoudt.

Welke factoren beïnvloeden permanente make-up?

Er zijn veel factoren die van invloed kunnen zijn op hoe lang de permanente make-up meegaat. De omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, mogelijk lichaamschemie en make-up producten kunnen de kleur na verloop van tijd beïnvloeden. We raden aan om de 2 jaar te retoucheren (correctie) om de beste resultaten van permanente make-up te zien.

Soms kunt u de kleurvervaging binnen een jaar opmerken, meestal tussen de 2-3 jaar. Elke persoon houdt het pigment echter anders vast.

welke factoren beïnvloeden permanente make-up

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina