Home » Permanente Make-up » Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen zijn één van de meest populaire behandelingen die worden uitgevoerd. Iedereen die ooit last heeft gehad van dunne of ongelijke wenkbrauwen zal het verschil weten dat echte vormgeving kan maken.

U hebt misschien in het verleden geprobeerd om de look te creëren met een wenkbrauwpotlood, maar het is niet zo gemakkelijk om te doen en de resultaten kunnen nog steeds ongelijk zijn.

Onze zeer ervaren specialist in micropigmentatie kan cosmetische tatoeages uitvoeren die aan uw eisen voldoen, waardoor u een duurzame vorm en kleur krijgt.

Technieken

Bij LoveMakeUp gebruiken we de meest natuurlijke en realistische technieken. Hieronder staan voorbeelden van onze vier toonaangevende wenkbrauwen.

Vaak Gestelde Vragen

Hieronder enkele vragen en antwoorden over PMU-wenkbrauwen

Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel voordelen aan semi-permanente wenkbrauwen. U kunt op deze manier veel tijd besparen in vergelijking met het elke dag aanbrengen van make-up. De kleur zal nooit vlekken of uitlopen en u mag de kleur en de exacte vorm van de cosmetische tatoeage kiezen die u leuk vindt.

Wat komt erbij kijken?

Iedereen die overweegt om semi-permanente wenkbrauwen te hebben, wil meer informatie over de werkelijke procedure en onze experts bij LoveMakeUp staan ​​klaar om u alles te vertellen wat u moet weten. Het proces lijkt erg op een standaard tattoo, hoewel het pigment wat gebruikt wordt anders is dan standaardinkt – waardoor ze alleen semi-permanent zijn. De pigmenten worden in de bovenste laag van de huid geplaatst. Voor de meeste mensen duurt de hele procedure 1 uur en het gebeurt in twee fasen: de eerste behandeling en daarna ongeveer 4-6 weken later. Het proces is relatief pijnvrij, hoewel er wat ongemak kan zijn, maar de hersteltijd is snel en u zult merken dat u daarna gewoon weer verder kunt gaan met het dagelijkse leven.

Doet permanente wenkbrauwmake-up pijn?

Sommige mensen kunnen wat ongemak ervaren tijdens het aanbrengen van de permanente make-up wenkbrauwen, anderen niet – het hangt echt van de persoon af. Het ongemak is echter niet erger dan uw wenkbrauwen laten epileren en we brengen een verdovingsmiddel aan op het gebied om het zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de behandeling.

Hoe lang gaan permanente wenkbrauwen mee?

Permanente make-up voor wenkbrauwen kan tot drie jaar duren. Om een ​​natuurlijk ogende wenkbrauw te creëren, zal een ervaren semi-permanente make-upkunstenaar ze nooit langer dan drie jaar laten.

Hoe bepaal ik de kleur en vorm van mijn wenkbrauwen?

In nauwe samenwerking met Marina bepaalt u de perfecte vorm, stijl en kleur van de wenkbrauw die past bij de look die u wilt creëren. Of u nu op zoek bent naar een theatraal gedurfde wenkbrauw of een ingetogen natuurlijke afwerking, Marina ontwerpt de perfecte wenkbrauwen om uw natuurlijke kenmerken te optimaliseren en het perfecte kleurpigment te mengen om uw huidtint aan te vullen.

Nog vragen?

Heeft u niet meteen een antwoord gevonden op uw vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons

Wat is PMU?

Bij LoveMakeUp vertellen we u graag wat permanente make-up (pmu) is. Ontdek alles over deze cosmetische tattoo voor ogen, wenkbrauwen en lippen!

Alles over PMU

Team van PMU-artiesten met oog voor detail

Ons team heeft oog voor wat de perfecte wenkbrauw voor elke cliënt zou moeten zijn. Marina en onze technici zijn artiesten, wat een zeer belangrijke eigenschap is in het proces van permanente make-up. Als artiest zijn we in staat u de meest natuurlijke en mooie wenkbrauwen te geven die voor u als individu zijn ontworpen.

Ons team maakt wenkbrauwen die op u zijn afgestemd. Ze creëren de geschikte vorm voor uw gezicht en smaak en gebruiken het perfecte pigment voor uw huids- en haarkleur. Ze zullen uw natuurlijke schoonheid optimaliseren en aanvullen.

We streven ernaar om de meest realistische set wenkbrauwen mogelijk te maken, dus we werken met uw natuurlijke haar en zullen alleen strays verwijderen! Samen met de artiest kiest u of de hairstroke, poeder, ombre of combinatie-effect het beste bij uw stijl en huidtype past.

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina