Home » Permanente Make-up » Foto’s voor en na

Voor en na foto's

Bekijk hier enkele voor en na foto’s van permanente make-up uitgevoerd door onze specialisten bij LoveMakeUp. Wij zijn gespecialiseerd in de aller nieuwste behandeltechnieken van permanente make-up.

Elke permanente make-up behandeling wordt afgestemd op uw eigen wensen en vooraf wordt er goed overlegt en geadviseerd wat het beste bij uw gezichtsvorm past om zo een mooi en vooral natuurlijk effect te creëren.

voor en na foto’s van permanente make-up

Foto's voor en na

Onze portfolio-foto's voor & na spreken voor zich, maar ze laten ook zien hoe eenvoudige permanente make-up procedures niet alleen uw bestaande karakteristieke eigenschappen kunnen verbeteren, maar ook prachtige transformaties bieden die er natuurlijk en smaakvol uitzien.

Nog niet overtuigd van onze voor en na foto’s?

Neem een paar minuten de tijd om door de afbeeldingen van de galerij te bladeren, om enkele geweldige voorbeelden te zien van hoe permanente make-up u kan transformeren en kan helpen uw dagelijkse schoonheidsroutine te vereenvoudigen!

Geïnteresseerd in het plannen van een afspraak? Neem contact op met Marina voor meer informatie over het nemen van de volgende stappen naar uw eigen transformatie!

Marina vindt dat iedereen zich mooi moet voelen; van binnen en buiten! Met haar zorgvuldige precisie en de vaardigheden van een ervaren professional is Marina toegewijd aan het verbeteren en revitaliseren van de natuurlijke schoonheid van haar cliënten.

De echte kwaliteit van het werk van Marina wordt niet alleen getoond door haar portfolio, maar wordt ook gevoeld door alle cliënten waarmee ze werkt.

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina