Home » Permanente Make-up » Permanente make up prijs

Permanente make-up prijs

Hieronder vindt u prijzen voor permanente make-up. Elk pakket bevat een consult (dat op dezelfde dag kan worden gedaan als de procedure), vorm en contouren voor de gewenste behandelingen, eerste toepassing en nazorgbenodigdheden.
Permanente cosmetica bestaat ook uit een vervolgbezoek binnen 45 dagen na de eerste aanvraag.

Als het op uw gezicht aankomt, wilt u dit natuurlijk perfect laten doen …

Vergeet niet dat het uw gezicht betreft en dat er geen ruimte is voor compromissen. Alleen de hoogste kwaliteit zou moeten volstaan.

Als het op uw gezicht aankomt, accepteer dan niets minder dan een eersteklas resultaat met niemand anders dan een ervaren permanente make-up artiest zoals Marina die u precies geeft wat u wilt: perfecte permanente make-up.

pmu-studio-wenkbrauwen
afspraak-maken-2

Enkel op afspraak

Omdat wij uit liefde voor ons vak kwaliteit boven kwantiteit verkiezen, werken wij enkel op afspraak, zowel voor een bespreking als voor het plaatsen van permanente make-up.

Tijdens een intake kunnen wij op deze manier elke cliënt op de gepaste wijze te woord staan ​​en een duidelijk beeld schetsen van de wensen.  Om vervolgens ongestoord en met volle aandacht dit tot een mooi resultaat te brengen.

Onze prijzen

Waarom zijn de prijzen zo verschillend met permanente make-up? Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen om u van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat.
OGEN
150
vanaf
Accent wimperlijnAccent wimperlijn
Contacteer ons
LIPPEN
250
vanaf
Lippen volledig naturelLippen volledig naturel
Contacteer ons
WENKBRAUWEN
150
vanaf
Ombré (poedereffect)Ombré (poedereffect)
Contacteer ons

Waarom zijn de prijzen zo verschillend met permanente make-up?

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen om u van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. Dit wordt uiteraard in de prijs verrekend, u zult dan niet de goedkoopste behandeling krijgen maar wel de beste!

De permanente make-up specialiste bij LoveMakeUp volgt regelmatig bijscholing in het binnen-en buitenland en wij durven onszelf dé specialist op het gebied van PMU (Permanente Make-Up) te noemen. Wel een zo’n veilig gevoel!

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina