Home » Permanente Make-up » Permanente make-up lippen

Permanente make-up lippen

Permanente make-up voor lippen kan worden gebruikt om lippen opnieuw vorm te geven, een illusie van volheid te creëren of zelfs gewoon een mooie kleur te aan te brengen die blijft nadat u uw lippenstift heeft verwijderd. We hebben een breed scala aan kleuren beschikbaar voor permanente lipmake-up; we kunnen uw natuurlijke lipkleur verbeteren of zelfs uw favoriete lippenstift nabootsen, afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken.

We hebben een zeer ervaren professioneel opgeleide PMU-specialistes, met meer dan 10 jaar ervaring, die deze procedure kan uitvoeren. Wanneer u vaak dezelfde tint lipkleur draagt, zijn permanente lippen iets dat u kunt overwegen. Waarom zou u daar echter stoppen? U kunt ook de volledige lipkleur op dezelfde manier aanbrengen.

Technieken

Bij LoveMakeUp gebruiken we de meest natuurlijke en realistische technieken. Hieronder staan voorbeelden van onze vier toonaangevende lippen.

Vaak Gestelde Vragen

Hieronder enkele vragen en antwoorden over PMU-lippen

Wat zijn de voordelen?

Iedereen die regelmatig lipliner en lippenstift draagt, zal de frustratie begrijpen van het telkens opnieuw moeten aanbrengen. Gedurende de dag verdwijnt het meestal  wanneer u eet en drinkt. permanente lipbehandeling en kleur biedt een alternatief. Het blijft gewoon op zijn plek en u kunt genieten van de voordelen van lipkleur zonder dat het meer tijd kost dan nodig is.

Het is ook een geweldige optie voor degenen die niet graag gezien worden zonder hun make-up. De kleur blijft regelmatig, zelfs wanneer u net wakker bent. Bovendien zal het niet vlekken zoals traditionele make-up, dus u hoeft geen fouten meer te corrigeren!

Wat is erbij betrokken?

Een lipliner-tatoeage kan de natuurlijke volheid, kleur en de symmetrie van de mond herstellen die verloren is gegaan door (bijvoorbeeld) het verouderingsproces. Lipbehandelingen pakken deze problemen aan door de vorm opnieuw te definiëren door permanente lipcontouren om de mond groter of kleiner te laten lijken en door kleur aan te brengen met een permanente lipblush. Van egale huidskleur en koralen tot roze en rood. De kleur kan in de lippen worden ingebracht om een ​​constante subtiele of gedurfde lipkleur te bieden, waardoor de noodzaak om lippenstift aan te brengen wordt weggenomen.

Doet het aanbrengen van permanente lip make-up pijn?

Elke persoon is anders, sommige mensen ervaren licht ongemak, terwijl anderen er geen ervaren tijdens de behandeling. Om uw comfort te verbeteren, brengen we een verdovende middel op de lippen aan wanneer we beginnen met de behandeling van uw lippen.

Nog vragen?

Heeft u niet meteen een antwoord gevonden op uw vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons

Wat is PMU?

Bij LoveMakeUp vertellen we u graag wat permanente make-up (pmu) is. Ontdek alles over deze cosmetische tattoo voor ogen, wenkbrauwen en lippen!

Alles over PMU

Team van PMU-artiesten met oog voor detail

Ons team heeft oog voor wat de perfecte lippen voor elke cliënt zou moeten zijn. Marina en onze technici zijn artiesten, wat een zeer belangrijke eigenschap is in het proces van permanente make-up. Als artiest zijn we in staat u de meest natuurlijke en mooie lippen te geven die voor u als individu zijn ontworpen.

Ons team maakt lippen die op u zijn afgestemd. Ze creëren de geschikte vorm voor uw gezicht en smaak en gebruiken het perfecte pigment voor uw huids- en haarkleur. Ze zullen uw natuurlijke schoonheid optimaliseren en aanvullen.

We streven ernaar om de meest realistische set lippen mogelijk te maken, dus we werken met uw natuurlijke contouren! Samen met de artiest kiest u of de lipliner, lipliner met schaduw of full lips-techniek het beste bij uw stijl en huidtype past.

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina