Home » Permanente Make-up » Permanente make-up ogen

Permanente make-up eyeliner

Het aanbrengen van make-up elke ochtend kan tijdrovend en rommelig zijn – uw make-up vlekt al snel uit als u het haastig moet aanbrengen. Waarom niet overwegen om uw make-up voor langere termijn vast te zetten?

Permanente ogen is iets dat het overwegen waard is, vooral voor degenen die vaak dezelfde soort lijn aanbrengen. Wanneer u ‘s ochtends opstaat, is de eyeliner al op zijn plaats en dat is een taak minder om uit te voeren terwijl u nog wakker aan het worden bent!

Eyeliner kan natuurlijk drastisch zijn, afhankelijk van de gewenste look. Voor een natuurlijke uitstraling kan een zachte, subtiele lijn op het ooglid worden aangebracht of een ‘gestippeldeffect door de wimperlijn om uw wimpers dikker te laten lijken.

Een vette lijn kan worden gebruikt voor een meer theatrale look, of zelfs een ‘Flicked’ voering om definitie aan het oog toe te voegen (we weten allemaal hoe frustrerend dit is om te tekenen!).

Technieken

Bij LoveMakeUp gebruiken we de meest natuurlijke en realistische technieken. Hieronder staan voorbeelden van onze vier toonaangevende eyeliner stijlen.

Vaak Gestelde Vragen

Hieronder enkele vragen en antwoorden over PMU-ogen

Wat zijn de voordelen?

De effecten van permanente eyeliner en andere cosmetische tatoeages kunnen zeer drastisch zijn. De definitie die aan het gezicht wordt gegeven, kan overweldigend zijn en onze micropigmentatiespecialist bij LoveMakeUp staat klaar om advies te geven over vormgeven en andere factoren om het gewenste resultaat te bereiken.

Er altijd op u best uitzien is één van de belangrijkste voordelen van cosmetische tatoeage. Wanneer u ‘s ochtends  wakker wordt, is de kleur en vorm die u zoekt al aanwezig, waardoor u veel tijd bespaart, om nog maar te zwijgen over het bespaarde geld door niet regelmatig make-up te hoeven kopen. Er is een keuze aan kleuren voor dit type behandeling en onze micropigmentatiespecialist zal met u samenwerken om tinten te vinden die bij u passen, ongeacht wat u draagt of doet.

Wat moet ik verwachten?

De procedure voor permanente eyeliner is hetzelfde als voor een tatoeage, hoewel de standaard inkten worden vervangen door pigmenten. De pigmenten zijn gekleurd en worden aangebracht in de bovenste laag van de huid. Onze experts staan ​​klaar om u door het proces te begeleiden vanaf het eerste consult tot de nazorg, dus als er vragen zijn over de behandeling, zullen ze u graag verder helpen. U hoeft ook niet veel tijd opzij te zetten voor een behandeling, omdat de meeste behandelingen in 1 uur kunnen worden voltooid.

Het proces is redelijk pijnloos; hoewel het niet ongewoon is om wat ongemak te ervaren. U kunt ook verwachten dat uw hersteltijd vrij kort zal zijn. Het behandelde gebied kan wat zwelling krijgen, maar dit zal snel verdwijnen. Kleuren die worden gebruikt voor permanente eyeliner kunnen in het begin donkerder lijken, maar vervagen naarmate de kleur bezinkt en zich stabiliseert in de huid. Dit is een proces dat een variabel tijdsbestek heeft, omdat het wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder leeftijd, huidtype en de gekozen kleur.

Kiezen voor een behandeling zoals permanente eyeliner is een geweldige manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven, maar dit is niet de enige optie die voor u beschikbaar is. Als u worstelt met problemen zoals de eerste tekenen van veroudering, zijn er veel verschillende behandelingen die we u hier bij LoveMakeUp kunnen aanbieden. Als u geïnteresseerd bent in andere behandelingen, neem dan contact op met ons vriendelijke en behulpzame team, zodat deze mogelijk tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd met een permanente eyeliner.

Wat houdt permanente make-up eyeliner in?

Handige en onderhoudsvrije eyeliner kan worden gestippeld tussen de wimpers op de bovenste en onderste wimperlijn voor een subtiele en natuurlijke verfraaiing van het oog, of toegepast als een scherpe lijn om een meer theatraal effect te creëren.

Doet het aanbrengen van permanente make-up eyeliner pijn?

Dit is echt afhankelijk van het individu; sommige mensen ervaren geen ongemak, terwijl anderen een beetje ervaren. Permanente make-up artiest zal uw ooglid vóór de procedure verdoven, zodat u zich tijdens het hele proces comfortabel voelt.

Nog vragen?

Heeft u niet meteen een antwoord gevonden op uw vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons

Wat is PMU?

Bij LoveMakeUp vertellen we u graag wat permanente make-up (pmu) is. Ontdek alles over deze cosmetische tattoo voor ogen, wenkbrauwen en lippen!

Alles over PMU

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina