Home » Permanente Make-up » Permanente make-up correcties

Permanente Make-Up Correcties

Vaak treffen wij klanten die onze studio bezoeken na een slechte ervaring met permanente make-up ergens anders.

Als u dit is overkomen, raden we u allereerst aan terug te gaan naar de technicus die uw behandeling oorspronkelijk heeft uitgevoerd, om te zien of zij hun werk kunnen corrigeren. Zo niet, dan kunnen we in enkele gevallen het slechte permanent make-upwerk zelf corrigeren. We bieden ook laserverwijdering, mocht dit nodig zijn, voordat we over het gebied kunnen werken. Dit omdat mislukte gevallen vaak te donker of te vet zijn om te worden bedekt.

Houd er rekening mee dat ons correctiewerk meer kost dan werk dat oorspronkelijk door ons wordt uitgevoerd, omdat meer tijd en meer expertise vereist is. Zorg er dus voor dat u veel tijd besteedt aan het kiezen van de JUISTE technicus om permanente make-up aan te laten brengen. Het is tenslotte uw gezicht.

Permanente make-up is enkel zo goed als de technicus die het toepast. Uitgebreide kennis op dit gespecialiseerde gebied in combinatie met een artistieke hand en een creatief oog zullen de beste resultaten opleveren.

Wanneer u een slechte ervaring met PMU heeft gehad en graag advies en begeleiding wilt over wat u hierna moet en kunt doen, bel of mail ons dan. We zien u graag in onze studio en adviseren u over de beste manier van handelen.

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina

Meer weten? Laat je terugbellen...