Home » Permanente Make-up » Permanente make up ervaringen

Permanente make up ervaringen

Bent u op zoek naar permanente make-up ervaringen van anderen? Make-up die elk moment van de dag en nacht goed zit. Een stralende oogopslag, symmetrische wenkbrauwen en een mond die iedereen lijkt toe te lachen.

Ziet u er ook graag zo mooi verzorgd uit? Dan weet u ook hoeveel tijd u dagelijks besteed aan het verzorgen van uw make-up.

Stiekem gaat er heel wat tijd zitten in het aanbrengen van eyeliner, het opmaken van uw ogen en het verzorgen van uw wenkbrauwen.

Wilt u tijd besparen en bent u het gevecht met eyeliners en oogpotloden zat? Permanente make-up zit altijd goed en geeft uw gezicht een verzorgde uitstraling.

De permanente make-up ervaringen zijn overwegend positief en de resultaten blijven langdurig mooi.

Vragen over permanente make up

Ervaringen van klanten met PMU

Is permanente make-up gevaarlijk?

Bij het lezen van permanente make-up ervaringen, worden ook de bijwerkingen en risico’s besproken. Indien u PMU door een gekwalificeerde en ervaring PMU-specialist laat aanbrengen, dan krijgt u voorafgaand aan de behandeling uitgebreide informatie en adviezen over de mogelijke bijwerkingen. Doorgaans is het een veilige cosmetische behandeling met slechts een kleine kans op complicaties.

Mensen die reeds permanente make-up ervaringen hebben, spreken meestal niet over een pijnlijke behandeling. Het gekleurde pigment wordt aangebracht met behulp van een apparaat dat enigszins te vergelijken is met een tatoeage apparaat. Aan het einde zit een fijne, holle naald bevestigd. Met deze naald wordt het gekleurde pigment in uw huid aangebracht. Gekwalificeerde PMU-specialisten werken uitsluitend met pigmenten conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode.

Bij elke klant wordt er een nieuwe steriele naald gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden, waarbij u zelf kunt zien dat deze uit een steriele verpakking komt. Degene die het pigment bij u aanbrengt, draagt gedurende de behandeling handschoenen. Alles om zo steriel en hygiënisch mogelijk te werken. Na afloop van de behandeling wordt uw huid verzorgd en krijgt u instructies over de nazorg.

Permanente make-up ervaringen wenkbrauwen

Regelmatig toegepaste behandelingen van PMU zijn zowel permanente eyeliner als permanente wenkbrauwen. Steeds vaker vindt u ook permanente make-up ervaringen lippen. PMU wint, als cosmetische behandeling, nog altijd aan populariteit. De resultaten die behaald worden zijn de voorbijgaande jaren natuurlijker geworden en blijven ook langer mooi dan voorheen. Het lezen van permanente make-up ervaringen van anderen geeft inzicht in de behandelmogelijkheden, verschillende PMU specialisten worden besproken, maar ook de resultaten en kosten van PMU worden uitvoerig doorgenomen.

Permanente make-up ervaringen vindt u onder andere op beauty blogs en vlogs, in tijdschriften en magazines, maar ook op verscheidene fora waar cosmetische behandelingen worden besproken. Als u de verschillende permanente make-up ervaringen leest, ziet u dat PMU zowel voor- als nadelen heeft.

Permanente make-up ervaringen voordelen

PMU bespaart u dagelijks behoorlijk wat tijd. Uw make-up zit op ieder moment van de dag goed. Ook na een heerlijke nachtrust is het niet noodzakelijk om met eyeliners en oogpotloden aan de slag te gaan. Een blik in de spiegel en uw gezicht ziet er stralend uit.

PMU loopt niet uit en geeft geen vlekken. U kunt rustig door weer en wind zonder uzelf zorgen te maken over uitlopende mascara of wenkbrauwen die door de minste aanraking vervagen.

PMU wordt zorgvuldig en met uiterste precisie aangebracht. De vorm van uw wenkbrauwen en lippen is in overeenkomst met uw gezicht. Permanente make-up benadrukt hiermee uw uitstraling op een natuurlijke manier.

De kosten voor het aanbrengen van permanente make-up zijn eenmalig. U bespaart al snel op de kosten van eyeliners, oog- en lippotloden.

Permanente make-up ervaringen hebben aangetoond dat het aangebrachte pigment zo’n 3 tot 5 jaar blijft zitten zonder te vervagen.

Permanente make-up ervaringen nadelen

Make-up en uiterlijke verzorging zijn regelmatig aan modetrends onderhevig. Het is niet ondenkbaar dat permanente make-up ‘uit’ de mode raakt. U bent niet zomaar van het aangebrachte pigment af. Dat geldt ook als u de PMU die is aangebracht op een gegeven moment niet meer mooi vindt. Het duurt enkele jaren voordat het pigment gaat vervagen.

Het aanbrengen van permanente make-up is geen goedkope behandeling. U bent een behoorlijk bedrag kwijt. Omgerekend kunt u daar redelijk wat make-up artikelen voor aanschaffen.

Het pigment wordt in uw huid aangebracht met een holle naald. Zeker als u van nature al gevoelig bent, kunt u de behandeling als licht pijnlijk ervaren.

Soms zijn meerdere behandelingen nodig voordat het optimale resultaat is bereikt.

Permanente make-up ervaringen littekens

Regelmatig ondergaan zowel mannen als vrouwen een PMU behandeling om littekens te camoufleren. Littekens in uw wenkbrauwen kunnen met een natuurlijk effect verborgen worden. De permanente make-up ervaringen met littekens zijn goed. Het litteken wordt met behulp van gekleurd pigment ingekleurd. Dit kan ook gebeuren als er sprake is van vitiligo.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het litteken veel verbeterd worden. In sommige gevallen is het litteken nog wel zichtbaar, maar dan alleen van heel dichtbij. Uw gezicht krijgt een natuurlijke uitstraling zonder dat daarbij een opvallend litteken aanwezig is.

Ervaren PMU specialisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden en hoeveel behandelsessies er nodig zijn om in uw geval een optimaal resultaat te bereiken. Permanente make-up ervaringen littekens laten zien dat bij het camoufleren van littekens soms meerdere kleuren nodig zijn. Uw huid kan op bepaalde plaatsen verschillende kleurpigmenten hebben.

Aanbrengen permanente make-up ervaringen

Spreekt het idee van permanente make-up u wel aan, maar bent u geschrokken van de apparatuur die wordt gebruikt? Veel permanente make-up ervaringen zijn positief. Zowel op het gebied van de behandeling zelf als het eindresultaat.

Het aanbrengen van de permanente make-up kan vrij gevoelig zijn. Zeker als u permanente eyeliner aan laat brengen, is het idee van een naald zo dichtbij uw ogen niet echt aantrekkelijk. De apparatuur die gehanteerd wordt, is echter voortdurend aan verbeteringen onderhavig. De ultra fijne naald die gebruikt wordt, veroorzaakt nauwelijks irritatie. Bent u wat bang aangelegd of heeft u een lage pijngrens? Door uw huid voorafgaand aan de ingreep in te smeren met een verdovende crème, voelt u nauwelijks iets van de onaangename prikkels die de naald veroorzaakt.

Samen met u wordt door de PMU specialist gestreefd naar een behandelsessie die vlot verloopt en waarbij van ongemakken nauwelijks tot geen sprake is. Om dit te bereiken is het belangrijk dat u op een ontspannen manier aan de behandeling begint. Hiervoor is vertrouwen in degene die behandeling uitvoert noodzakelijk.

Gekwalificeerde PMU specialisten zullen u ook adviseren over de huidverzorging na het aanbrengen van de permanente make-up. Uw huid kan de eerste dagen gevoelig, rood en gezwollen zijn. De kleur van het pigment ziet er bovendien erg donker uit. Dit zijn allemaal tijdelijke verschijnselen die in de dagen na de behandeling snel minder worden. Verzorg de huid met de crème die de PMU specialist u heeft voorgesteld en vermijd contact met water de eerste dagen.

Als gevolg van het genezingsproces van de huid kunnen korstjes gevormd worden. Wrijf of krab deze niet van uw huid, maar wacht tot ze vanzelf van de huid vallen. In geval van jeuk kan de huid gekoeld worden. Permanente make-up ervaringen hebben aangetoond dat de huid zo’n 7 tot 10 dagen na de behandeling is genezen. Het pigment neemt dan een meer natuurlijke kleur aan.

Permanente make-up ervaringen en resultaten

De meeste mensen die een PMU behandeling ondergaan zijn na het herstel van de huid tevreden met het resultaat. Slechts in enkele gevallen is er sprake van een teleurstellende uitkomst. Teleurstellende permanente make-up ervaringen worden voornamelijk veroorzaakt door een te hoog of foutief verwachtingspatroon. Als u realistische verwachtingen heeft, dan is het resultaat vrijwel altijd in de lijn met hetgeen u voor ogen heeft. Toch blijft het aanbrengen van PMU een persoonlijke behandeling. Iedereen reageert anders op het pigment dat wordt gebruikt.

Het aanvankelijk donkere en zeer volle effect direct na de behandeling, neemt in de weken na het aanbrengen zo’n 40% af. De mate waarin dat gebeurd is ook bij elk persoon verschillend. Volg daarom altijd de instructies op. Verschillende factoren hebben immers effect op het uiteindelijke resultaat. Denk hierbij aan roken, langdurige blootstelling aan het zonlicht of zonnebank, uw huidtype, het gebruik van medicijnen en een verkeerde huidverzorging.

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Actief sinds 2010

LoveMakeUp nodigt u uit om elke dag wakker te worden met perfect aangebrachte make-up! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina