Home » Permanente Make-up » Permanente Make-Up De Pinte

Permanente Make-Up De Pinte

Bent u op zoek naar een kenner in PMU of Permanente Make-Up in de nabijheid van De Pinte? LoveMakeUp is een professionele & geroutineerde PMU Studio in België voor ogen, lippen & wenkbrauwen.

Met ons perfectionisme en specialisme in permanente make-up en medische tattoo streven we naar een meer dan een goed resultaat. Met onze vaardigheid en competentie in regio 9840 bent u in de doorgewinterde handen van pmu-artiesten.

Permanente make-up wenkbrauwen

PMU Wenkbrauwen

Eén van de meest populaire behandelingen die worden uitgevoerd.

Permanente make-up Ogen - Eyeliner

PMU Ogen

Vestig de aandacht op het mooiste deel van het menselijk lichaam.

Permanente make-up lippen

PMU Lippen

We kunnen uw natuurlijke lipkleur verbeteren of zelfs uw favoriete lippenstift nabootsen.

Waarom kiezen voor LoveMakeUp

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor PMU bij LoveMakeUp!
  • altijd mooie resultaten
  • medisch geschoold personeel
  • pure en betrouwbare pigmenten
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • bijscholing op wereldniveau
  • specialist in het vak
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Altijd de tiptop look met pmu in De Pinte

Met permanente make-up zit uw make-up altijd goed! Zo zult u als één van de weinige De Pintenaars opgemaakt wakker worden. Dus gewoon gaan slapen, opstaan, douchen en klaar! Gaat u vaak zwemmen in Ter Wallen, Ontmoetingscentrum Polderbos, , Zwembad Strop, Namasté Nazareth, Aqua-Exclusive, Eau Bleue | More than a spa, Gemeentelijk zwembad Aalter? Uw gezicht blijft mooi ook tijdens het zwemmen.

Een feestje tot in de vroege uurtjes in Abacho Silent Disco, De KoleblommeClub Central, Club 1847, De Maesschalk / D., Amour-Passion bvba, Baert / Joris? U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw eyeliner, wenkbrauwen en/of lippen. Uitgaan in De Pinte is geen probleem, u blijft er de hele nacht schitterend uitzien met permanente make-up.

Een bezoekje aan één van de sauna’s in De Pinte: L’eau Dix-sept, Oxygen Fitness, , Namasté Nazareth, L’eau Douce, Oxygene, Spades 4our, Aqua Azul. Uw make-up loopt niet uit en ziet er ook tijdens en na een saunabezoek verzorgd uit.

Bent u een sportief type? U kunt zorgeloos genieten van het sporten bij Sportpark Moerkensheide, Ontmoetingscentrum PolderbosSporthal GBS, Sporthal Hekers, Sporthal Latem-Deurle, Sporthal Nazareth, Sporthal De Vierklaver en er ook nog goed uit zien!

Permanente make-up betekent altijd in alle omstandigheden een sprekend en gesoigneerd gezicht hebt, zelfs als u verder geen make-up draagt.

Schoonheidsinstituut met één specialiteit

Bent u van plan om uw permanente make-up in De Pinte te laten verzorgen? U kan natuurlijk langsgaan bij de ontelbaar veel schoonheidsspecialisten zoals Schoonheidsinstituut Beau, Schoonheidsinstituut Ann, , Natalis Bio-Esthetiek, BEAUTYSPOT, Schoonheidsinstituut Vero, BVBA Les secrets de beauté, Day Spa Julie die verschillende behandelingen waaronder misschien ook PMU aanbieden.

Of u gaat meteen langs bij een kundig salon in permanente make-up zoals LoveMakeUp. Wij beperken onze behandelingen en hebben ervaring in het aanbrengen van PMU, of het nu gaat om wenkbrauwen tatoeëren, het aanbrengen van lipliner of eyeliner: bij ons bent u op de juiste plek.

Schoonheidsinstituut met één specialiteit
medische tatoeage of permanente make-up? dermatoloog raadplegen

Risico’s van een cosmetische tatoeage

U bent van plan een cosmetische tatoeage of permanente make-up te laten aanbrengen? Bij LoveMakeUp vinden we het van belang om u van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico’s.

Voordat wij uw lippen, ogen of wenkbrauwen tatoueren, bespreken wij samen met u wat er moet gebeuren. We vullen een medische vragenlijst in en desgewenst verwijzen we u door naar één van de huidartsen in De Pinte: Dermatologen Nathalie Deroo en Alicia Borderé, Dermatologie Latem, Dokter Bernard Kint, Baert / Didier, Schurgers Marc, Dokter D. Platevoet Dermatoloog.

Wanneer u geen rekening houdt met bovenstaande informatie kan dit invloed hebben op de resultaten en houdbaarheid van de PMU. Wij kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer u bepaalde informatie achterhoudt!

Altijd een fatsoenlijk uiterlijk

Permanente make-up is de ideale manier voor een mooi uiterlijk: nooit meer doorgelopen make-up tijdens zwemmen, sporten of sauna. Permanente make-up is ook zeer geschikt voor mensen die door medische redenen geen haargroei meer hebben.

Een gedegen medische achtergrond en deskundigheid zijn onze hoogste prioriteit. Uw uiterlijk is onze zorg. Tot ziens bij LoveMakeUp.

Altijd een verzorgd uiterlijk
Bespaar geld op make-up

Bespaar geld op make-up

Met permanente make-up aan de ogen, lippen of wenkbrauwen bespaart u niet alleen dagelijks de tijd bij het aanbrengen van een eyeliner, lipliner of het bijwerken wenkbrauwen. U bespaart op lange termijn ook een hoop geld voor het aankopen van make-up producten bij parfurmeriewinkel zoals Parfums & Beauté, BetaparParfumerie & Schoonheidsinstituut Hydra, Schoonheidsinstituut Vero, Therabreath Europe, Low Impact nv, Dossche.

Kies voor permanente make-up in een lokale praktijk

Met méér dan 10 jaar ervaring in de schoonheidssector, kunnen wij u op uiterst bekwame wijze adviseren over de juiste PMU-behandeling en welke kleur het beste past bij uw teint.

Vele gelukkige cliënteel uit De Pinte en de omliggende steden Zevergem, Bredestraat, Toutefaais, Scheldeveld, Welden, Klosse, Ketstraat, Veldstraat, Bommelhoek, Boeregemstraat, Beer gingen u al voor. Zien wij u binnenkort in onze medische praktijk voor permanente make-up?

Gerelateerde zoekopdrachten in De Pinte

permanente make up De Pinte, permanente make-up ogen De Pinte, permanente make-up wenkbrauwen De Pinte, prijzen pmu De Pinte, pmu-studio De Pinte, eyeliner tattoo De Pinte, lippen tattoo De Pinte, pmu De Pinte

Meer weten? Laat je terugbellen...